Anita

autor:
Anita
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Dhimbje në pjesën e poshtme të shpinës: shkaqet. Sëmundje të shoqëruara me dhimbje shpine në rajonin e mesit. Kur është e nevojshme të konsultoheni me një mjek dhe si ta largoni vetë dhimbjen? Parandalimi i dhimbjes së shpinës.
    3 Tetor 2022