Bleona Mitri

autor:
Bleona Mitri
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Çfarë duhet të bëni nëse ju dhemb qafa. Shkaqet e shqetësimit në pjesën e përparme, të pasme, anësore. Metodat efektive për diagnostikimin dhe trajtimin e dhimbjeve që rrezaton në qafë: medikamente, gjimnastikë, terapi konservative etj.
    26 Janar 2024
  • Shkaqet e osteoartritit të gjurit. Fazat e zhvillimit dhe manifestimet fillestare të patologjisë. Metodat për diagnostikimin e gonartrozës dhe metodat më efektive të trajtimit.
    10 Gusht 2022