Dhurata

autor:
Dhurata
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Osteokondroza e mesit - çfarë është ajo? Simptomat dhe shkaqet e osteokondrozës së pjesës së poshtme të shpinës. Metodat e trajtimit të sëmundjes?
    11 Gusht 2022
  • Simptomat dhe trajtimi i osteokondrozës së shtyllës kurrizore lumbare, fazat e zhvillimit të patologjisë. Mekanizmi i zhvillimit të tij, trajtimi me ilaçe dhe fizioterapi, indikacione për kirurgji. Masat parandaluese.
    10 Gusht 2022
  • Çfarë është një sëmundje e tillë si artroza e nyjës së gjurit? Arsyet e zhvillimit, manifestimet e tij dhe metodat e trajtimit në të gjitha fazat.
    15 Shtator 2021