Udhëzime për përdorim Hondrostrong

Karakteristikat e aplikimit të kremit Hondrostrong

Udhëzime për përdorimin e kremës për trajtimin e nyjeve Hondrostrong

Krem i përbashkët, kërcor ose kockor Hondrostrong është provuar të jetë efektiv në trajtimin e sistemit musculoskeletal. Droga ka karakteristikat e veta të përdorimit. Në mënyrë që të merrni një rezultat të shpejtë, duhet të përdorni kremin sipas udhëzimeve.

Si të përdorni Hondrostrong

Droga inovative Hondrostrong është krijuar për të rivendosur metabolizmin në indet e kërcit. Shumë blerës janë të interesuar në pyetjen - si ta përdorni produktin? Drogës është menduar për përdorim të jashtëm. Duhet të aplikohet në mënyrë të barabartë në zonat e dhimbshme disa herë në ditë. Fillimisht, ju duhet të pastroni lëkurën dhe të thatë tërësisht me një peshqir. Tjetra, një sasi e vogël e produktit duhet të aplikohet në pjesën e ndezur të nyjeve, dhe fërkojeni plotësisht me lëvizjet e masazhit.

Pastrimi paraprak i lëkurës ndihmon që substancat aktive të depërtojnë në shtresat e thella të lëkurës. Pas përdorimit, do të fillojë procesi i rigjenerimit të qelizave, dhe si rezultat, restaurimi maksimal i nyjeve. Ju lutemi vini re se duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë zonave të dhimbshme të trupit.

Koha e aplikimit Rezultati
7-10 ditë Substancat e vlefshme fillojnë të ndikojnë në mënyrë aktive në zonat e dhimbshme.
14-19 ditë Pacienti do të vërejë përmirësimet e para. Ngurtësia tërhiqet, ënjtja fillon të qetësohet.
20-30 ditë Faza e tretë karakterizohet nga efekti maksimal i përbërësve natyralë. Gjatë trajtimit, elasticiteti i nyjeve është rikthyer, indet e eshtrave janë rivendosur. Lëvizjet bëhen pa dhimbje. Ekziston një rezultat i qëndrueshëm i përdorimit të ilaçit.
30-45 ditë Faza përfundimtare e veprimit të të gjithë përbërësve. Restaurimi i plotë i indit lidhës, lehtësimi i plotë i simptomave të dhimbjes.

Indikacionet

Produkti inovativ Hondrostrong ka një numër të indikacioneve të mëposhtme për përdorim:

  1. Sëmundjet inflamatore të lokalizuara të nyjeve.
  2. Shkatërrimi i kërcit lidhur me moshën.
  3. Anomalitë gjenetike të kyçeve.
  4. Procese inflamatore të shoqëruara me aktivitet të tepërt fizik.
  5. Lëndime të ndryshme.
  6. Dhimbje intensive gjatë lëvizjes, si dhe gjatë pushimit.
  7. Deformimi i kyçeve.
  8. Ngurtësia gjatë lëvizjes, etj.

Theksojmë se sëmundja e kyçeve mund të jetë asimptomatike. Pas një kohe, sëmundja do të ndihet vetë, pacienti do të ketë nevojë për një kurs të kushtueshëm / të gjatë trajtimi.

Dihet që armiku kryesor i nyjeve janë ngarkesat statike të vazhdueshme në trup. Prandaj, nyjet tona janë të mbingarkuara dhe nuk marrin mjaft substanca të vlefshme. Ju lutemi vini re se gjatë parandalimit dhe trajtimit të sëmundjeve vaskulare, duhet të ndryshoni ngarkesa dhe të pushoni në sistemin musculoskeletal.

Kundërindikimet

Produkti unik Hondrostrong nuk ka kundërindikacione. Mos harroni, është jashtëzakonisht e rëndësishme të përdorni ilaçin në përputhje të plotë me udhëzimet. Një ilaç inovativ që lufton sëmundjet e kyçeve. Mjekët rekomandojnë përdorimin e tij për të parandaluar ndryshimet degjenerative. Ju mund të blini një ilaç efektiv në Shqipëri.

Për të bërë një porosi, duhet të tregoni emrin tuaj dhe numrin e telefonit të kontaktit në formën e paraqitur në faqen zyrtare të internetit të përfaqësuesit të markës.